Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Få en moderne hjemmeside til din frisørsalon

Skal du bruge en hjemmeside til din frisørsalon? Få en moderne og brugervenlig hjemmeside, som kan integreres med dit bookingsystem, så kunderne nemt kan booke tid.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Hos os synes vi, at det skal være nemt at bestille en ny hjemmeside. Med vores samlede hjemmesidepakke får du alt det tekniske inkluderet, som du skal bruge på din frisør hjemmeside.

Ud fra dine ønsker, og vores egen erfaring, designer vi din hjemmeside, så den er brugervenlig og professionel. Det skal være nemt for kunderne at kontakte dig eller booke tid i din salon.

 

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Andre kunder vi har hjulpet

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

Vi har erfaring med flere forskellige bookingsystemer og kan integrere langt de fleste almene systemer. Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte os, også kan vi undersøge dit systems og dets muligheder.

 

Hvis du ikke har et bookingsystem, men gerne vil have det, så kan vi også hjælpe dig. Vi kan anbefale dig et system, som opfylder dine behov, og hjælpe dig med at sætte det op. Derefter kan du få det integreret på din hjemmeside, så dine kunder nemt kan booke tid hos dig.

 

Bestiller du en hjemmeside til en frisør-salon vil leveringstiden være 4 uger som standard.

Du får dog altid en præcis leveringstid, inden vi starter på projektet.

 

Ja uden problem. Din hjemmeside bliver lavet i det brugervenlige system WordPress. Derudover sørger for altid for, at give dig en grundig gennemgang af systemet, når din hjemmeside er færdig.

Du kan også altid kontakte os efterfølgende, hvis du har spørgsmål til din nye hjemmeside.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til frisør

En professionel og brugervenlig hjemmeside er en vigtig del af enhver frisørsalon. Med en hjemmeside kan du beskrive dine ydelser, vise dine priser og tilbud og gøre det nemt for kunderne at booke deres næste tid i din salon.

Vi laver professionelle og moderne hjemmesider til frisørsaloner, som laves med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi sætter os ind i din salons målgruppe og får hjemmesiden til at afspejle hvem du er. Vi har flere års erfaring med at bygge hjemmesider til mindre virksomheder, og har allerede hjulpet mange andre med at komme i luften med deres nye hjemmeside.

En frisør hjemmeside skal være overskuelig og nem at bruge for kunden. Vi har fokus på, at tilbagevendende kunder og nye besøgende nemt og hurtigt kan bestille tid hos dig. Derudover skal man kunne navigere rundt på siden og finde din adresse og andre nødvendige informationer. Når vi bygger din nye hjemmeside har vi også fokus på søgemaskinerne. Der er nemlig mange kunder at hente på Google, da mange finder deres nye frisør ved at søge. Derfor laver vi alle hjemmesider i et Google-venligt system, og sørger for at hjemmesiden lever op til Googles tekniske krav.

Har du en salon og skal have lavet en hjemmeside til frisør-salonen, skal det ikke være en indviklet proces. Hos os har vi samlet alt det nødvendige i en hjemmesidepakke, så du roligt kan bestille en hjemmeside, og være sikker på at få alt det nødvendige med. Det inkluderer alle de tekniske ting som SMTP, hastighed, sikkerhed og meget andet.

Efter hjemmesiden er færdig, har du også mulighed for at tegne en vedligeholdelsesaftale med os. På den måde tager vi os af alle de tekniske udfordringer, som senere kunne opstå på din hjemmeside. Vi kan også hjælpe dig med at lave rettelser og tilføjelser på hjemmesiden, så du kan fokusere 100% på at drive din forretning.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering