Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Prisvenlig Hjemmeside til Murer

Vi laver en moderne og professionel hjemmeside du kan være stolt af – samtidigt med du ikke har brugt en formue.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi laver hjemmesider til murer, tømrer, brolægger og alle tænkelige håndværker erhverv. Calio er et personligt mindre webbureau, hvor kunden er i  fokus.

Hos os har du altid en fast kontaktperson, som du kan ringe eller skrive til – også i weekenderne.

Det vigtigste når vi laver en ny website til en kunde er at de er tilfredse. Vi leverer aldrig en hjemmeside før at kunde er helt tilfreds.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Murerer, som vi har hjulpet

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

En hjemmeside kan være en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på. Det kan hjælpe dig med at nå ud til flere potentielle kunder, vise dine tidligere arbejder, og give kunderne en måde at kontakte dig på.

Prisen på en hjemmeside kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder antallet af sider, funktioner og design. Kontakt os gerne for at få en individuel prisvurdering. Du kan se vores 2 standard eksempler. Det vil i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt med vores standard pakke til 9.995 kr.

Ja, vi kan hjælpe med SEO-optimering af din hjemmeside, så den bliver mere synlig i søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner.

Når vi er færdige med hjemmeside overgiver vi den til dig. Vi opretter en profil til dig, så du kan logge ind og opdatere din hjemmeside med nye oplysninger og billeder, når du har behov for det.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til Murer

Vi ved at det kan være en besværlig process, at få lavet en hjemmeside, derfor tager vi dig fra A-Z og sørger for din murerforretning får en hjemmeside i er stolte af. Vi udvikler og designer skræddersyet hjemmesider, som passer til dine behov, din branche og dine præferencer.

Hos Calio sætter vi altid din virksomhed og dine kunder i fokus. Vi ønsker at forstå din forretning og din målgruppe, så vi kan skabe en hjemmeside, der passer til dine behov.

Vi lytter til dine ønsker og ideer, og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din nye hjemmeside opfylder dine forventninger. Vi tager højde for alle de vigtige elementer, der skal være med på din hjemmeside, og sørger for, at den er brugervenlig og viser din ekspertise som murer. I dag er det nødvendigt at din hjemmeside fungerer perfekt på alle skærmstørrelser altså mobil, tablet etc. Det klarer vi selvfølgelig også således at din hjemmeside fungerer upåklageligt på iphone, ipad, android og alle andre tænkelige devices.

Vores erfaring og ekspertise betyder, at vi kan give dig gode råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt kan præsentere din virksomhed online. Vi kan også hjælpe med SEO-optimering og vedligeholdelse af din hjemmeside, så den altid er opdateret og klar til at tiltrække nye kunder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en hjemmeside, der passer til din virksomhed og dens behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering