Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Moderne og professionel hjemmeside til kosmetolog

Er du nystartet selvstændig kostmetolog eller skal du bare have en ny hjemmeside? Vi hjælper dig med alt og sørger for du får en hjemmeside, som skaber nye kunder.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Hos Calio forstår vi, at du ønsker at fokusere på din forretning og ikke den tekniske del af din hjemmeside. Derfor tilbyder vi en fast kontaktperson, som tager sig af alt det tekniske, mens du kan bruge din tid på din forretning.

Vi tilbyder professionelle hjemmesider, som er skræddersyet efter dine ønsker. Med vores erfaring og ekspertise, optimerer vi din hjemmeside, så flest mulige besøgende bliver til kunder.

Efter din hjemmeside er færdig, kan du vælge at fortsætte samarbejdet med os. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få foretaget ændringer på din hjemmeside.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Se nogle af vores kunder

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af størrelsen og mængden af funktionaliteter på hjemmesiden. Normalt tager det os omkring 4 uger at færddigøre et projekt. Ønsker du at det skal gå hurtigere kan du give os et kald.

Ja, vi kan integrere med en bookingløsning således dine kunder let kan booke en tid hos dig.

Ja det kan du sagtens. Vi laver oftest en kort video til vores kunder, hvor vi viser hvordan man redigere i tekster og billeder.

Ja, vi har adgang til et stort bibliotek af høj kvalitets billeder som vores kunder får adgang til. I er selvfølgelig mere end velkomne til at dele jeres egne billeder med os, så sætter vi dem ind på hjemmesiden.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til Kosmetolog

Vi laver hjemmesider med booking-løsning til kosmetologer. Det vigtigste for os er at du får en hjemmeside, som skaffer dig kunder. Vi har lavet hundredevis af hjemmesider, som alle sammen dagligt skaber leads og salg. Vi tilpasser og skræddersyer altid hjemmesiden til dine behov, din branche og dine forventninger. Noget af det vigtigste på en hjemmeside er nemlig kommunikationen og udtrykket, jo bedre dette er desto bedre konverterer din nye hjemmeside. Det vigtigste for os er at kunder er glad derfor kører vi altid en løbende dialog med kunder for at sikre at kunden er tilfreds.

Når du køber en hjemmeside hos Calio så fungerer det således. Du starter med at modtage et spørgeskema, sådan at vi kan få de oplysninger, vi skal bruge til at udvikle hjemmesiden. Derfra laver vi første version af hjemmesiden – helt konkret, så sender vi dig et link, hvor du kan se din nye hjemmeside. Vi tager derfra et kald eller skrives ved over mail, du kommer med ønsker rettelser og indhold. Derfra retter vi siden til så det passer lige præcis hvad du ønsker. Vi sørger for at din hjemmeside har alt det vigtige. Det vil sige vi sørger for SMTP opsætning, cookie-banner, privatlivspolitik samt mobil og tabletvenlighed.

I dag er det nødvendigt at din hjemmeside fungerer perfekt på mobil, tablet og alle andre devices. Det tager vi selvfølgelig højde for – alle de hjemmesider vi udvikler fungerer således på alle skærmstørrelser. Vi tester hjemmesider på ipad, iphone, android, tablet med videre for at sikre at dine kunder altid kan se og bruge din hjemmeside uanset hvilken skærm og hvilket device de bruger.

Vi udvikler hjemmesider i WordPress, som er det mest brugte CMS-system i verdenen. Lidt over 40% af alle hjemmesider er lavet i Wordpress og det er der mange gode grunde til. WordPress er open source – det vil sige at I ikke skal betale et månedligt gebyr ligesom du fx. skal til Shopify. WordPress er utroligt brugervenligt og der findes tonsvis af guides og videoer som viser hvordan du fx. kan opdatere dit logo eller ændre en tekst. Hvis du gerne vil vide mere om WordPress og hvordan vi laver hjemmesider til kosmetologer, så er du velkommen til at ringe eller skriv til os her.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering