Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Hjemmeside til massør med booking

Står du som massør og har brug for en hjemmeside, hvor dine kunder kan booke tid? Calio er et mindre personligt bureau, hvor kunden altid er i fokus. Vi svarer indenfor en time og du kan altid fange os på mobilen.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vores kunder kan altid ringe eller skrive. Vi svarer på mail indenfor 1 time og tager telelfon de fleste tidspunkter. Det største fokus for os er kunde, det betyder at vi første leverer en hjemmeside, når kunden er helt tilfreds.

Når vi udvikler hjemmesider ved vi selvfølgelig godt, at kunden selv ønsker at få flere kunder. Derfor konverteringsoptimere vi din nye hjemmeside og ligger vægt på alt det vigtige.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Se nogle af vores kunder

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

Vi kan både opdatere din gamle hjemmeside samt lave en ny side. I nogle tilfælde vil det faktisk give bedst mening økonomisk at lave en helt ny side. Det kan fx. skyldtes at din massør hjemmeside er lavet i et forældet software. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en ny hjemmeside eller opdatere din gamle.

Der er faktisk en del af vores kunder, som vælger selv at indsætte tekster og billeder. Vi gør det nemt for jer ved at filme en video, som viser lige præcis hvordan, du kan ændre tekst og billeder.

 

Vi leverer normalt hjemmesider på omkring 4 uger. I nogle tilfælde vælger vi at gå “live” med dele af siden tidligere. Det kan være vi vælger kun at starte med en forside, og derfra løbende indsætter en om os eller en kontakt os side. Hvis du akut skal bruge en hjemmeside kan du ringe til os på 93 98 91 81 – så skal vi se hvad vi kan gøre.

Vi laver standard søgemaskine optimering på vores sider.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til massør med bookingløsning

Er du nystartet massør og har brug for en troværdig hjemmeside der kan skaffe dig flere kunder? Calio udvikler konverteringsoptimeret hjemmesider til massører, kiropraktorer, kranio-sakrel terapeuter, coaches og mange flere.

Når du bestiller en hjemmeside hos os, så kan du være sikker på at være tilfreds. Hos Calio er kunden altid i centrum og når du som massør ønsker en ny professsionel hjemmeside, så skal du tage fat i os. Vi er altid i løbende dialog med vores kunde for at sikre at alle parter er tilfredse.

Mobil og tabletvenlige hjemmeside – det er i dag en nødvendighed at din hjemmeside fungerer på alle skærmstørrelser. Det gør de hjemmesider vi designer og udvikler selvfølgelig også.

Calio er et unikt webbureau på grund af vores personlige tilgang til vores kunder. Som et mindre bureau har vi en fast kontaktperson, som du kan kontakte nemt og hurtigt. Vi holder vores kunder super godt opdateret gennem hele processen og giver dig mulighed for at give feedback, rettelser eller nye ideer, mens vi arbejder på din hjemmeside. Hos Calio er kunden altid i fokus, og vores primære mål er at skabe en hjemmeside, der øger dine salg, kunder og leads.

Hos os fungerer processen for at købe en hjemmeside således: Først vil vi bede dig om at udfylde et spørgeskema, hvor vi beder om oplysninger om dine konkurrenter, hvilke hjemmesider du kan lide, og andre relevante oplysninger. Derefter vil vi udarbejde den første version af din nye hjemmeside, som du vil modtage via et link. Du vil have mulighed for at fremsætte rettelser eller ønsker til hjemmesiden, som du kan sende til os via telefon eller e-mail. Vi vil derefter foretage de nødvendige ændringer for at opfylde dine ønsker og sikre, at hjemmesiden har alt, hvad der kræves for at være en professionel og moderne hjemmeside.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering