Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Hjemmeside som skaffer kunder til din Restaurant

Calio er et mindre webbureau, der specialiserer sig i at skabe moderne og professionelle hjemmesider til restauranter – noget vores kunder inden for restaurantbranchen er særligt stolte af.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi tilbyder hjemmesider til en bred vifte af virksomheder, herunder restauranter, caféer, pizzeriaer og cateringtjenester. Vi er et mindre personligt webbureau, som altid sætter kunden i centrum.

Vi sikrer altid, at du har en fast kontaktperson, som du kan kontakte både i hverdage og weekender. Det vigtigste for os er, at vores kunder i rengøringsbranchen er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat, og vi vil aldrig levere en hjemmeside, før de er tilfredse.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Se andre hjemmesider vi har lavet

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

En professionel hjemmeside kan øge din restaurants synlighed på nettet og gøre det lettere for potentielle kunder at finde dig. Vi sørger for, at din hjemmeside har en flot præsentation af menuer, billeder af maden og relevante oplysninger, så den vækker appetitten hos potentielle gæster.

På din restaurants hjemmeside skal du have vigtige oplysninger såsom åbningstider, menukort, kontaktinformation og eventuelle særlige tilbud. Det er også en god idé at have billeder af maden og indretningen, så gæsterne kan få et indtryk af din restaurant.

Ja, vi kan integrere din hjemmeside med online bordbestillingssystemer, så dine kunder nemt kan reservere borde direkte fra hjemmesiden. Dette gør det praktisk for både dig og dine gæster at planlægge og sikre en bedre serviceoplevelse.

Vi tilbyder support efter lanceringen af din hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp med opdateringer, ændringer eller tekniske problemer, er vi tilgængelige for at sikre, at din hjemmeside fungerer optimalt og hjælper dig med at nå dine forretningsmål.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til Restauranter

Calio er et webbureau, der specialiserer sig i at designe og udvikle hjemmesider til restauranter. Vi har års erfaring med at hjælpe restauranter med at få en professionel og effektiv online tilstedeværelse, der hjælper med at tiltrække nye kunder og øge omsætningen.

Vores hjemmesider er skræddersyet til dine behov og ønsker og inkluderer integration til en selvvalgt bordbestillingsfunktion, så dine kunder nemt kan booke et bord direkte fra din hjemmeside. Hos Calio går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres hjemmeside afspejler deres unikke stil og brand og tiltrækker de rigtige kunder. Vi tilbyder også support efter lancering, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det. Kontakt os i dag for at få en pris på en hjemmeside til din restaurant, og lad os hjælpe dig med at tage din online tilstedeværelse

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering