Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Prof. Hjemmeside til Revisor og Bogholder

Er du nystartet Revisor eller bogholder? Vi er et mindre personligt webbureau, som hjælper dig med at få en hjemmeside, du er stolt af. Hos os kan du forvente at få svar indenfor 1 time samtidigt med, at vi har en mere overkommelig pris end de større bureauer.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi er et mindre personligt webbureau, som du altid kan få fat på. Du vil altid have en fast kontaktperson, som du kan skrive eller ringe til, når du har spørgsmål.

Når vi udvikler hjemmesider og onlineløsninger er vores største fokus en tilfreds kunde. Det vil sige vi ikke overleverer en hjemmeside før kunden er fuldt tilfreds.

Vi laver skræddersyet hjemmesider, som er tilpasset dine behov, din branche og dine ønsker. Vi ved også at det vigtigste for vores kunder er deres kunder, dermed laver vi konveteringsoptimeret hjemmesider, som fokuserer på at øge og optimere dit salg.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Se nogle af vores kunder

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

Vi udvikler og skaber udelukkende hjemmesider, webshops og platforme i WordPress. WordPress er det mest brugt CMS-system i verden og over 40% af alle hjemmesider er lavet i WordPress. Det er der mange gode grunde til en af dem er brugervenligheden. WordPress er utroligt brugervenligt, det vil sige at hvis du ønsker at opdatere et billede eller en tekst, så vil det være meget let og intuitivt. Vi filmer faktisk ofte videoer til vores kunder – således de selv kan stå for små opdateringer og ikke behøves at være afhængige af os for at ændre en lille tekst.

Vi laver en almindelig hjemmeside til en revisor eller bogholder på omkring 3 uger. Skal det gå hurtigere så kan du kontakte os her.

Vi svarer oftest på under 1 time over mail. Du er altid velkommen til at ringe til os, vi tager telefonen de fleste tidspunkter ellers ringer vi tilbage kort tid efter.

En konverteringsoptimeret hjemmeside er en hjemmeside, der er designet og optimeret med det primære mål at øge antallet af besøgende, der udfører en bestemt handling eller “konvertering”, som f.eks. at købe et produkt, udfylde en formular eller tilmelde sig en service.

For at opnå dette mål er en konverteringsoptimeret hjemmeside ofte designet med enkle og overskuelige layout, klare opfordringer til handling, attraktive billeder og andre elementer, der kan hjælpe med at skabe tillid og motivere besøgende til at udføre en konvertering.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til Revisor og Bogholder

Har du brug for en professionel hjemmeside til din revisor eller bogholder forretning? Vi udvikler professionelle og moderne hjemmesider til revisorer og bogholdere. Vi skræddersyer hjemmesiden til dine behov og dine ønsker. Det vigtigste for os er at kunden er tilfreds og derfor er vi altid i løbende kontakt med kunden for at sikre, at vi er enige.

Når du køber en hjemmeside hos os så fungerer processen således: Vi starter med at fremsende et spørgeskema, hvor vi beder om oplysninger såsom, hvem er dine konkurrenter, hvilke hjemmesider kan du godt lide og meget andet. Derfra udarbejder vi første version af din nye hjemmeside – du vil modtage et link hvor du kan se hjemmesiden. Du fremsender rettelser eller ønsker (kan også gøres over telefon). Vi retter siden til ift. din ønsker og sørger for at hjemmeside har alt det en professionel og moderne hjemmeside skal have.

Hvad er specielt ved calio? Vi er først og fremmest et mindre og personligt webbureau. Hos os har du altid en fast kontaktperson du let kan komme i kontakt med. Vi sørger for at holde vores kunder super godt opdateret det vil sige at du altid løbende kan følge med i udviklingen og komme med input, rettelser eller nye ideer undervejs. Hos calio er kunden i fokus og det vigtigste for os er at give dig en hjemmeside som skaber dig flere salg, flere kunder eller flere leads.

I dag er det afgørende, at din hjemmeside fungerer optimalt på forskellige typer af enheder såsom mobiltelefoner, tablets og andre enheder. Hos os tager vi altid hensyn til dette og sikrer, at alle de hjemmesider, vi udvikler, fungerer optimalt på alle skærmstørrelser. Vi tester hjemmesiderne på forskellige enheder som iPad, iPhone, Android og tablets, så du kan være sikker på, at dine kunder altid vil have adgang til og kunne bruge din hjemmeside uanset, hvilken enhed eller skærmstørrelse de benytter.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering