Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Nye kunder i din håndværker forretning

Er du tømrer, elektriker eller noget helt andet? Vi tager dig fra A til Å og sørger for, at du kommer i luften med en hjemmeside, som skaber nye kunder.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi hos Calio forstår fuldt ud, at den tekniske del af din hjemmeside ikke er noget, du ønsker at bruge din dyrebare tid på. Derfor tilbyder vi en fast kontaktperson, der tager sig af alt det tekniske for dig, så du kan fokusere på din forretning.

Vi leverer en professionel hjemmeside, der er skræddersyet efter dine ønsker. Med vores omfattende erfaring optimerer vi hjemmesiden, så flest mulige besøgende konverteres til kunder.

Når din hjemmeside er færdig, kan du fortsætte samarbejdet med os. Vi er altid tilgængelige, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage ændringer på din hjemmeside. Du kan trygt skrive til os, og vi vil være der for at hjælpe dig.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Håndværkerer, som vi har hjulpet

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

En professionel hjemmeside kan være afgørende for at styrke din online tilstedeværelse og tiltrække nye kunder til din håndværksvirksomhed. Den giver dig mulighed for at præsentere dine tjenester, vise tidligere projekter og opbygge tillid hos potentielle kunder, der søger efter håndværkere online.

Ja, vi kan hjælpe med at opdatere og ændre indholdet på din hjemmeside, herunder tilføjelse af nye tjenester, ændring af priser eller opdatering af kontaktoplysninger. Vi har et brugervenligt administrationspanel, der gør det nemt for dig at foretage disse ændringer, eller du kan kontakte os, og vi vil hjælpe dig med det.

Vi bruger vores erfaring og viden om søgemaskineoptimering (SEO) for at sikre, at din hjemmeside er optimeret til at blive fundet af potentielle kunder i søgeresultaterne. Vi inkluderer relevante søgeord og meta-tags, der hjælper med at forbedre din synlighed. Vi tilbyder også rådgivning om, hvordan du kan maksimere din online tilstedeværelse og markedsføring af din håndværker, tømrer, murer eller anden form for forretning.

Vi er her for at supportere dig efter din hjemmeside er lanceret. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, og vi vil være klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller supportbehov. Vi værdsætter det personlige samarbejde og ønsker at sikre, at du er tilfreds med din hjemmeside og dens ydeevne.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til håndværker

Er du tømrer, maler, VVS’er, smed, murer eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med en ny hjemmeside. Vi har allerede lavet hjemmesider til flere håndværkere, som har fået en ny og brugervenlig hjemmeside, der skaber nye kunder i deres forretning. Vi forstår at tilpasse hjemmesiden præcis til din branche og dine forvetninger. Kommunikationen på en håndværker hjemmeside kan nemlig være forskellig alt efter om det er en tømrer hjemmeside eller elektriker hjemmeside. Derudover starter vi altid med, at forstå din forretning og dens kunder. Ud fra det lytter vi til dine ønsker og sørger for, at din nye hjemmeside lever op til dine forventninger.

Processen efter du har bestilt din nye hjemmeside er som følgende: Først modtager du et simpelt spørgeskema, som du udfylder med informationerne om din virksomhed samt dine ønsker til hjemmesiden. Ud fra spørgeskemaet kommer vi muligvis med opfølgende spørgsmål så vi er sikre på, at vi forstår dine ønsker til hjemmesiden. Derefter udarbejder vi et første udkast, som vi efterfølgende sender til dig. Ud fra det første udkast kan du komme med rettelser og indskud, som vi tager til efterretning, når vi fortsætter på hjemmesiden. Derefter vil du løbende have mulighed for at give feedback, indtil du er helt tilfreds med din nye hjemmeside.

Vi har før arbejdet med flere håndværkere, som ikke havde mange ønsker, men bare gerne ville i gang med deres hjemmesiden. Hvis du også har det sådan, er det også helt i orden. Vi har mange års erfaring med at designe professionelle hjemmesider, så hvis du ikke har mange ideer, kan vi sagtens komme med designet. I det tilfælde vil vi forsøge at forstå din forretning, og hvilke kunder du gerne vil nå. Ud fra det designer vi og optimerer din nye hjemmeside, så den får et professionelt design optimeret mod at skabe nye kunder.

Hvis du er snedker, tømrer eller elektriker skal det være nemt at få en ny hjemmeside. Det nytter ikke noget, at man skal være teknisk ekspert for at komme i gang med sin nye side. Derfor har vi gjort det utroligt nemt hos Calio ved, at tilbyde en samlet hjemmesidepakke, som indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang. På den måde bliver din nye håndværker hjemmeside leveret med alt det inkluderet, som en hjemmeside skal have. Det inkluderer også tekniske ting som hastighedsoptimering, SMTP, kontaktformularer og meget andet.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering