Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Nye kunder i din praksis

Er du fysioterapeut og ønsker en hjemmeside, der kan tiltrække nye kunder til din praksis? Hos Calio.dk hjælper vi fysioterapeuter som dig med at få en professionel og effektiv hjemmeside, der gør netop det.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi hos Calio forstår fuldt ud, at den tekniske del af din hjemmeside ikke er noget, du ønsker at bruge din dyrebare tid på. Derfor tilbyder vi en fast kontaktperson, der tager sig af alt det tekniske for dig, så du kan fokusere på din forretning.

Vi leverer en professionel hjemmeside, der er skræddersyet efter dine ønsker. Med vores omfattende erfaring optimerer vi hjemmesiden, så flest mulige besøgende konverteres til kunder.

Når din hjemmeside er færdig, kan du fortsætte samarbejdet med os. Vi er altid tilgængelige, hvis du har spørgsmål eller ønsker at foretage ændringer på din hjemmeside. Du kan trygt skrive til os, og vi vil være der for at hjælpe dig.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Nogle af vores kunder

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

En professionel hjemmeside kan hjælpe med at øge din synlighed online, tiltrække nye kunder og give et professionelt indtryk af din praksis. Den kan indeholde information om dine tjenester, åbningstider, kontaktoplysninger og give potentielle kunder en mulighed for at booke en tid direkte på hjemmesiden.

Ja, vi kan hjælpe med at opdatere og ændre indholdet på din hjemmeside, herunder tilføjelse af nye tjenester, ændring af priser eller opdatering af kontaktoplysninger. Vi har et brugervenligt administrationspanel, der gør det nemt for dig at foretage disse ændringer, eller du kan kontakte os, og vi vil hjælpe dig med det.

Vi bruger vores erfaring og viden om søgemaskineoptimering (SEO) for at sikre, at din hjemmeside er optimeret til at blive fundet af potentielle kunder i søgeresultaterne. Vi inkluderer relevante søgeord og meta-tags, der hjælper med at forbedre din synlighed. Vi tilbyder også rådgivning om, hvordan du kan maksimere din online tilstedeværelse og markedsføring af din praksis.

Vi er her for at supportere dig efter din hjemmeside er lanceret. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, og vi vil være klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller supportbehov. Vi værdsætter det personlige samarbejde og ønsker at sikre, at du er tilfreds med din hjemmeside og dens ydeevne.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til fysioterapeut

Er du fysioterapeut eller arbejder du inden for en anden sundhedsrelateret profession? Hos Calio er vi specialister i at hjælpe fysioterapeuter som dig med at få en ny hjemmeside, der imødekommer dine specifikke behov og skaber nye kunder til din praksis.

Vi har allerede arbejdet med flere fysioterapeuter og forstår vigtigheden af at tilpasse hjemmesiden til netop din praksis. Vi starter med at forstå din forretning og dens kunder, og ud fra det lytter vi til dine ønsker og sørger for, at din nye hjemmeside lever op til dine forventninger.

Efter du har bestilt din nye hjemmeside, følger vi en simpel proces. Du modtager et spørgeskema, hvor du udfylder informationer om din praksis og dine ønsker til hjemmesiden. Vi kan også have nogle opfølgende spørgsmål for at sikre, at vi forstår dine behov helt præcist. Derefter udarbejder vi et første udkast, som vi sender til dig. Du har løbende mulighed for at give feedback og komme med rettelser, indtil du er helt tilfreds med din nye hjemmeside.

Vi har erfaring med at arbejde med fysioterapeuter, der måske ikke har mange specifikke ønsker, men bare ønsker at komme i gang med deres hjemmeside. Hvis du er i den situation, er det også helt i orden. Vores team har mange års erfaring med at designe professionelle hjemmesider, så vi kan sagtens komme med designet. Vi vil forsøge at forstå din praksis og de kunder, du gerne vil nå, og ud fra det skabe en hjemmeside med et professionelt design, der er optimeret til at skabe nye kunder.

Vi ved, at det skal være nemt for fysioterapeuter som dig at få en ny hjemmeside. Du skal ikke være teknisk ekspert for at komme i gang. Hos Calio har vi gjort processen utroligt nem ved at tilbyde en samlet hjemmesidepakke, der inkluderer alt, hvad du har brug for. Det omfatter tekniske aspekter som hastighedsoptimering, kontaktformularer, SMTP og meget mere. Vi leverer din nye hjemmeside med alt inkluderet, så du kan komme i gang uden besvær.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering