Fremragende

4.5/5 stjerner på Trustpilot

online

Moderne hjemmeside til dit Rengøringsfirma

Calio er et hyggeligt webbureau, som skaber moderne og professionelle hjemmesider – noget vores kunder i rengøringsbranchen er særligt stolte af.

Hjemmesidepakke

Samlet pakke med alt inkluderet, så du kan komme i luften med din hjemmeside.

Fra 9.995,-

4.5/5
på TrustPilot

Få en samarbejdspartner, som du kan regne med

Vi tilbyder hjemmesider til en bred vifte af virksomheder, herunder rengøringsfirmaer, ejendomsservice, kontorrengøring, og vinduespolering. Vi er et mindre personligt webbureau, som altid sætter kunden i centrum.

Vi sikrer altid, at du har en fast kontaktperson, som du kan kontakte både i hverdage og weekender. Det vigtigste for os er, at vores kunder i rengøringsbranchen er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat, og vi vil aldrig levere en hjemmeside, før de er tilfredse.

Vi løser det tekniske, mens du tjener penge

Hos os behøver du ingen teknisk viden for at bestille en ny professionel hjemmeside. Når du bestiller en hjemmesidepakke er alt det tekniske inkluderet, som er nødvendigt på en hjemmeside.

Derudover har du altid en fast kontaktperson hos Calio, som du kan stille spørgsmål undervejs, eller efter hjemmesiden er færdig.

Efter hjemmesiden er færdig har du også mulighed for at tegne en løbende serviceaftale. På den måde kan du se os som din tekniske partner, der sørger for at det tekniske mens du driver din forretning.

En pakke med styr på det hele

Skal vi ringe dig op?

Vælg en pakke, som passer til dine behov

Hos os synes vi det skal være nemt at få en ny hjemmeside.

Derfor er begge pakker inklusiv alt det tekniske, som du skal bruge for at komme i gang med hjemmeside.

Standard pakke

9.995 kr.

Udvidet pakke

13.995 kr.

Se andre hjemmesider vi har lavet

Få en uforpligtende snak om dine planer

Jonathan Gormsen

Din personlige kontakt

Vores kunder siger

Ofte stillede spørgsmål

Hos Calio fokuserer vi på at skabe moderne og professionelle hjemmesider skræddersyet til rengøringsbranchen. Vi forstår de unikke behov og ønsker rengøringsfirmaer har, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi leverer en løsning, de er stolte af.

Vi arbejder med en bred vifte af virksomheder, men vi specialiserer os i at lave hjemmesider for rengøringsfirmaer. Dette inkluderer alt fra ejendomsservice og kontorrengøring til vinduespolering og meget mere.

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vi sikrer, at hver kunde har en fast kontaktperson, de kan nå ud til når som helst. Vi stopper ikke med at arbejde på en hjemmeside, før kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har spørgsmål eller behøver hjælp med din nye hjemmeside til dit rengøringsfirma. Vi tilbyder support via telefon og e-mail, og vi gør altid vores bedste for at besvare dine spørgsmål og løse eventuelle udfordringer hurtigt og effektivt. Du kan fange os på telefonen det meste af døgnet, også i weekenden. Skulle vi ikke være tilgængelige, svarer vi på mails inden for en time.

Hvem står bag Calio?

Jonathan Gormsen

Salgschef

Jonathan har det skarpe øje for design, og kan spotte selv de mindste fejl fra afstand.

Emil Rauhe

Teknisk Chef

Emil har flere års erfaring med WordPress, og kan løse selv de mest stridige problemer.

Hjemmeside til Rengøringsfirma

Calio er et webbureau, der specialiserer sig i at designe og udvikle hjemmesider til rengøringsfirmaer. Vi har mange års erfaring med at hjælpe rengøringsfirmaer med at få en professionel og effektiv online tilstedeværelse, der hjælper med at tiltrække nye kunder og øge forretningen.

Vores hjemmesider er skræddersyet til dine behov og ønsker, og inkluderer alt det nødvendige for at din service kan bookes direkte fra din hjemmeside.

Hos Calio går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres hjemmeside afspejler deres unikke stil og brand, og tiltrækker de rigtige kunder. Vi tilbyder også support efter lancering, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

Kontakt os i dag for at få en pris på en hjemmeside til dit rengøringsfirma, og lad os hjælpe dig med at styrke din online tilstedeværelse.

online

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til din hjemmeside, brug for hjælp til WordPress eller har du en hjemmeside, som akut har brug for hjælp, så giv os et kald.

Hvad kan vi hjælpe med 👋

Vi svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?
Emil Rauhe
Teknisk Chef

Jeg har optimeret hastigheden på mange hjemmesider og ved hvor vigtig en hurtig hjemmeside er.

Hvis du udfylder formularen sender jeg dig et uforpligtende tilbud på at optimere din hjemmeside.

Få et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering